Un conte sortit de l’Escola Estel

En motiu dels 50 anys de la creació de la nostra escola,  s’ha impulsat des del mateix centre l’edició d’un llibre molt especial. Es tracta del conte Jamalí i els colors, escrit per la mestra Anna Martínez, i il·lustrat per Gibet Ramon, que ha col·laborat amb l’Escola Estel en altres ocasions. És un conte sorgit de la nostra escola, que a través dels colors, explica la realitat d’una escola molt especial per en Jamalí, alumne o alumna de l’escola. Un conte inclusiu, que tracta de la nostra escola i de totes les escoles.

 

PRESENTACIÓ:

Dia: dijous dia 19 d’abril.

Hora a les 19:30

Lloc: l’Escola Estel

Hi haura traducció simultània al llenguatge de signes.

 

La presentació anira a càrrec de Maica Bernal, especialista en literatura infantil i professora de la UVic, i de les autores, Anna Martínez i Gibet Ramon. També es comptarà amb la intervenció d’Irene Najar, alumna de l’Estel que ha posat veu al conte, d’un representant de l’Associació Tapís, entitat editora del conte, i d’un representant de La Farinera, centre encarregat de l’animació del conte.

El conte ha estat possible gràcies a la col·laboració de la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal d’Osona i la Fundació la Caixa.

Podeu descarregar-vos aquí el text de la presentació del conte, un parlament que va fer Maica Bernal, especialista en literatura infantil,professora de la Universitat de Vic.

D’esquerra a dreta, Teresa Isern amb el micro, directora de l’Estel; Maica Bernal, especialista en literatura infantil; Irene Najar, alumna; Anna Martínez, autora del text; Gibet Ramon, il·lustradora.

 

El públic va omplir completament el menjador de l’escola on es va fer la presentació.

 

Més informació sobre l’acte al bloc de Sant Tomàs.

Comments are closed.