Presentació dels nous grups de lleure per a joves

El matí  del dissabte 18 de març es van reunir a l’Escola Estel diverses famílies convocades per la junta de l’AMPA amb l’objectiu de presentar el projecte de lleure pels nostres joves, alumnes de l’escola d’edats compreses entre 12 i 18 anys.

Joves i monitors que participen en els grups de lleure al pati de l’Escola Estel

Vam poder assistir-hi 16 famílies, pares, mares i molts dels joves que participaran de l’activitat, així com els membres de la comissió de la junta i els equips de monitors que duran a terme l’activitat. La reunió va ser molt ben valorada pels participants i tots vam poder compartir dues hores de posada en comú de l’organització prevista, aclarir dubtes, establir els primers contactes amb els professionals i gaudir d’un piscolabis.

Antoni Llamas, president de l’AMPA, presentant a les famílies l’organització i característiques dels grups de lleure. A la seva dreta membres de la comissió organitzadora, a la seva esquerra els monitors i davant seu les famílies i alumnes.

Aquesta activitat  és previst que s’iniciï el cap de setmana de l’1 i 2 d’abril per un període inicial de 3 mesos. Tots tenim la il·lusió que tingui continuïtat al llarg del curs vinent i s’estableixi de forma estable entre les activitats pels nostres fills i filles.

Des de aquí volem agrair la participació de tots i desitjar que els grups de lleure de cap de setmana, una activitat tan necessària pels nostres adolescents, sigui una realitat, es consolidi i s’enforteixi encara amb més participació en el futur.

Comments are closed.