Volem començar una nova coral, vine a cantar amb nosaltres

Des de l’AMPA de l’Escola Estel tenim ganes de passar-nos-ho molt bé tot cantant. Volem fer una nova coral de mares, pares i mestres, per trobar moments d’esbarjo personal, alternatius a la gran dedicació que hem de donar als nostres fills i filles.
Plantegem una activitat puntual, de quatre hores d’assaig i una petita actuació. Els assajos els farem els divendres 21 i 28 de novembre i el 5 i 12 de desembre de 21:30 a 22:30 hores. L’actuació serà a l’Escola Estel, formarà part de la festa de Nadal de l’AMPA, programada pel dissabte dia 13 de desembre al matí.
No tingueu vergonya, no cal haver cantat abans per formar part de la coral. Només fa falta ganes d’aprendre a cantar i de divertir-se. Dirigirà la coral la Mireia Giol, la mare de l’Emma, alumna de l’Estel, que és mestra de música i directora d’una coral infantil.
Comptem amb vosaltres. Heu de presentar-vos al primer assaig, el dia 21 de novembre a l’Escola l’Estel. Per fer una previsió, ens aniria bé que us apunteu a la coral abans del 18 de novembre, a través d’aquí

Comments are closed.