Som Estel

Som Estel és un espai obert als pares i mares de l’Escola Estel per explicar qui són els nostres fills i filles, les seves històries de vida, les seves necessitats, les activitats que realitzen.

Som Estel és un espai per compartir, per estrènyer més la comunitat de l’Estel, per explicar com ens en sortim els qui vivim de prop la discapacitat intel·lectual.

Som Estel és un espai per donar a conèixer la discapacitat intel·lectual amb humanitat,  a través de persones que tenen rostre, nom i família.

Jofre i Emma

Si vols conèixer dos alumnes de l’Estel a través del treball que han escrit dues seves famíliars, estudiants de 4t d’ESO, clica aquí.

Xavier


Us presento el meu fill Xavier, un jove de 19 anys que va a l'Escola Estel i que pateix la malaltia Niemann Pick. Aquest vídeo el vam fer per presentar la campanya Lluitem contra Niemann Pick que s'ha dut a terme entre els mesos de febrer i maig del 2013, amb l'objectiu de donar a conèixer aquesta patologia i de recaptar fons per a la investigació. Ara bé, creiem que una presentació dels nostres fills pot ser també una bona manera per poder-nos conèixer millor totes les famílies de l'escola.