Observatori FAROS. El portal de salut per a les famílies

Captura de pantalla 2015-05-26 a les 7.11.58

FAROS Sant Joan de Déu és la plataforma digital de promoció de la salut i el benestar infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu (HSJD) de Barcelona. Ens dirigim principalment a mares i pares que tenen interès en rebre informació de qualitat sobre la salut dels seus fills. Tanmateix, FAROS es dirigeix a altres cuidadors i professionals, especialment en el camp de la salut i l’educació.

La nostra missió és donar informació i oferir tot el nostre coneixement per fomentar valors i hàbits saludables. Sempre comptem amb la col·laboració i revisió dels professionals de l’hospital i, per tant, garantim la màxima qualitat dels continguts que publiquem.

En concret, els objectius de FAROS són:

  • Generar un marc de difusió del coneixement sobre els temes de més actualitat en l’àmbit de la salut infantil i de l’adolescència.
  • Esdevenir actor principal a diferents nivells (polític, social, cultural) en la millora de la salut de la infància i l’adolescència, mitjançant l’elaboració de recomanacions, propostes i materials de difusió adequats a diferents públics.
  • Contribuir, amb la seva acció de divulgació, a millorar el benestar dels nens, dels adolescents i de les seves famílies.
  • Oferir FAROS com una eina de suport per a pares i altres professionals.

I com a part integrant de l’Hospital Sant Joan de Déu, FAROS contribueix a:

  • Actuar com un canal d’influència en les pautes d’actuació i en el disseny de les polítiques necessàries per a abordar eficaçment les malalties, problemes i trastorns que afecten als infants i a adolescents.
  • Contribuir al progrés dels sistemes d’atenció sanitària dirigits a la infància i als joves.

Què trobaràs a FAROS?

A FAROS hi trobaràs més de 1.000 consells de salut classificats per cinc grups diferents d’edat i temàtiques variades, des de l’alimentació fins a informació sobre malalties o referents al comportament i l’aprenentatge. A més, FAROS posa al teu abast una secció amb interessants recursos que et serviran per transmetre hàbits saludables als teus fills de forma amena i divertida amb els contes de l’àvia, les receptes de cuina, les recomanacions de jocs i joguines, pel·lícules, videojocs i molts llibres.

Informació extreta de la web de http://faros.hsjdbcn.org/ca

Comments are closed.