Gran Festa Fi de Curs dels 10 anys de l’Estel a Vic

En Marc, l’Ernest, la Cristina i la Denys reben el seu diploma de graduació.

El dissabte 17 de juny es va realitzar, en una tarda de gran calor,  la festa de final de curs i de celebració que l’Escola Estel fa 10 anys que torna a ser a Vic. Va ser una de les festes més concorregudes dels últims anys, amb la participació de més de 250 persones, 191 de les quals es van quedar a sopar. Aquesta festa estava oberta als veïns del centre, alguns dels quals van respondre a la invitació de  participar a la  festa.

La festa va començar amb una cercavila amb els bastoners de l’Esbart Sant  Genís de Taradell, seguidament amb l’actuació de Pelat i Pelut, que estan fent una gira local a punt de començar una gira arreu del món. Després hi va haver un emotiu lliurament de diplomes als alumnes que aquest curs deixaran l’escola, en Marc, Ernest, Cristina i Denys.

Seguidament, les persones que van lliurar els diplomes van fer un petit discurs, Toni Ramírez, president de Sant Tomàs, va destacar l’ajuda que rebem de l’Ajuntament de Vic i va felicitar a Josep Font, exdirector del centre,  jubilat fa uns mesos, pel premi d’Osonenc de l’Any rebut recentment. Paraules que van rebre un fort aplaudiment. Antoni Llamas, president de l’AMPA, va animar a les famílies a participar de les activitats de l’AMPA i de l’Escola. Josep Font, exdirector del centre va recordar els 10 anys de l’Estel a Vic (text del parlament de Josep Font aquí) i Teresa Izern, actual directora de l’Estel, va fer també un parlament, que entre altres coses va recordar el pas de Riudeperes a Vic i va mostrar la seva satisfacció per l’acte d’aquest dia (text del parlament de Teresa Izern  aquí).

La festa va continuar amb un magnífic sorteig, amb extraordinaris premis, aconseguits per en Josep Prat, Gemma Ballesteros i Montse Pallarès. Tot seguit es va explicar públicament el projecte de grups de lleure de l’Estel i va començar el sopar, que va amenitzar la cantant Ariana Abecasis. La festa va acabar amb un Talent Show amb representacions artístiques d’alumant de l’escola.

Comments are closed.