Crònica de l’excursió de l’AMPA Vic – Sant Tomàs

Excursió AMPA

El temps no ens ha acompanyat gens en aquesta sortida, plovia a bots i barrals a l’hora de començar la caminada. Era un dia més d’hivern que de primavera. Però els pares i les mares que tenim fills i filles a l’Estel estem acostumats a lluitar contra les adversitats, tot i la pluja hem marxat amb els cotxes, hem fet una parada a la verdagueriana Font del Desmai, on sota la pluja hem fet una breu lectura literària, recordant els lletraferits que allí es reunien a finals del segle XIX.

 Arribats a la finca de Sant Tomàs, hem fet una partit de bàsquet al pavelló, que ha enfrontat un equip amb la gent de Vic, contra la resta del món. El resultat ha estat molt just, però finalment ha guanyat Vic. L’esforç de jugadors de renom com Carles Oriol, Joan Tió, Ramon Puig o Abel Fontanet, no ha pogut impedir que els de Vic acabessin vencent.

 A l’hora de dinar érem 54 comensals, hem fet un bon àpat servit per la cuina de Sant Tomàs i hem acabat la festa amb un joc de trivial sobre l’escola Estel, amb entretingudes preguntes sobre la nostra escola.

 

Comments are closed.