A omplir el Teatre de Calldetenes

El dissabte dia 22 de juliol, a l’auditori teatre de Calldetenes, a les 7 de la tarda, es representarà la comèdia Animals de Companyia, per part de la companyia Gottic Teatre. Els diners de la recaptació aniran íntegrament a l’AMPA de l’Escola Estel, que els utilitzarà per a sufragar activitats per als alumnes de la nostra escola.

L’AMPA organitza aquest acte, que compta amb la participació desinteresada del grup teatral i de l’Ajuntament de Calldetenes, que ha cedit el teatre auditori, els tècnics i la promoció de l’acte. El preu de les entrades és de tan sols 5€.

Ens proposem d’omplir les 450 localitats del Teatre, per tal d’aconseguir més recursos pels alumnes del centre. Feu córrer aquest esdeveniment, compreu i veneu entrades, per aconseguir omplir el teatre.

Argument de l’obra:

Una colla d’amics es reuneixen per celebrar un sopar de benvinguda: una amiga del grup torna a casa després d’haver estat ingressada durant dos mesos per un trastorn psiquiàtric. La festa sorpresa es complicarà quan un dels amics confessi un secret inesperat. Acabaran sortint els draps bruts de tots els personatges que mostraran el pitjor de cadascú.

En un to de comèdia realista, l’obra posa en dubte el valor de l’amistat. És la constatació que la solitud i la necessitat d’afecte ens porta a tots a convertir-nos en animals de companyia.

Fitxa artística i tècnica:

Autoria: Estel Solé
Direcció: Eva Molet
Repartiment: Laia Sors, Gerard Preseguer, Arnau Màrquez, Iria Cassasas, Martina Soler
Veu en directe: Dami Àlvarez

Comments are closed.